Home

TheaterHome

U heeft ons gevonden!

Wij zijn een Online Theater en vanaf dit media zijn wij van plan de komende periode Online Uitvoeringen of Video-verslagen van uitvoeringen te geven. Dat is het enige wat we op deze Site zullen gaan doen.

De eerste voorstelling die we gaan plannen is DzeShowOfDzeYear 2020.
Dat is een voortzetting van onze shows in het Theater. Daar zijn we inderdaad al ruim 7 jaar een pionier van op Rotterdam Zuid.

Door de omstandigheden genoodzaakt willen die aktiviteiten nu online voortzetten en verder ontwikkelen. Dat zijn dus de shows met onze leerlingen en onze regelmatige Cafe Klassieks en onze Concert Lezingen.

Hier zijn de docenten van De Muziek Experience en hun gasten dus aktief. En gasten zijn inderdaad heel welkom.

Voor sommige van die uitvoeringen moet U net als in een theater een kaartje kopen om hem te zien. Voor anderen is een vrijwillige donatie genoeg.

Zo kopen bij onze eerste DzeShow, die echt een knaller aan het worden is, familie en vrienden een ‘kaartje’ van minimaal 2 Euro om te mogen stemmen wie de publieksprijs gaat krijgen…

Anderen kunnen ook kijken, maar wordt wel gevraagd hun naam op te geven. Want onze voorstellingen zijn ‘interaktief’ dwz. Tijdens de ‘streaming’ op een aangekondigd tijdstip, kunt U reageren op wat U ziet en zelfs vragen stellen. In het geval van DzeShow 2020 kunt U op deze wijze (als U zich heeft geidentificeerd en een kaartje gekocht heeft) dus meestemmen op welke van de uitvoerende jongeren U graag de publieksprijs wilt geven.

Hieronder kunt U de Introductie voor DzeShow2020 bekijken.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.